La+programaci%C3%B3+de+l%E2%80%99Atl%C3%A0ntida+Mallorca+Film+Festival+inclou+set+estrenes+d%E2%80%99IB3

EPRTVIB informa

La programació de l’Atlàntida Mallorca Film Festival inclou set estrenes d’IB3

Presentam “Sicília sense morts”, una de les sèries més esperades d’enguany

Per 7è any consecutiu, IB3 és el mitjà oficial de l’Atlàntida Film Festival, que se celebra a Palma del 24 al 31 de juliol. En aquesta ocasió, s’hi projectaran 7 d’estrenes d’IB3, de les quals destaca “Sicília sense morts”, una de les sèries espanyoles més esperades d’enguany basada en el popular llibre de Guillem Frontera. També s’hi presentaran cinc documentals “Àlbum Pere Joan” , “Pedra i oli” , “Petricor”, “Margalida” i “Gota entre gotes”, així com la sèrie d’animació, “Jasmine i Jambo”.

Encetam el calendari dimarts, dia 26 de juliol amb la projecció a la Sala Rívoli de tres documentals coproduïts per IB3: “Àlbum Pere Joan”, “Pedra i oli”, “Petricor”.

Àlbum Pere Joan

A les 18 h, es presenta “Àlbum Pere Joan” amb l’assistència dels seus directors: Emili Manzano i Claire Roquigny. Els darrers anys, els seus directors han demostrat el seu talent per al retrat documental amb obres sobre Miquel Barceló, Andreu Vidal, Enric Vila Matas o Eduardo Mendoza. En aquesta ocasió, centra la seva mirada en el prestigiós il·lustrador Pere Joan, autor d’obres com “Blau i cendra” i “El meu cap sota el mar”.

“Pedra i oli”

A continuació, a les 20:00 h, “Pedra i oli”, d’Àlex Dioscórides. Després de triomfar a festivals amb el seu anterior documental, “Overbooking”, Àlex Dioscórides posa el focus a la Serra de Tramuntana, a les oliveres centenàries i a les persones que cuiden aquests bancals. Un paisatge únic al món que sempre ha captivat artistes de tot el món.

“Petricor”

I a les 22:00 h, “Petricor” de Victòria Morell Salom. Tres dones de diferents generacions conviuen amb un trastorn de la conducta alimentària. Tres realitats fosques i esperançadores marcades per un trauma infantil al qual tracten d’enfrontar-se per tornar a la vida.

L’endemà, dimecres, 27 també a la Sala Rívoli, a partir de les 20 h es projectaran “Margalida” i ”Gota entre gotes”, ambdós compten amb la participació d’IB3.

“Margalida” de Constança Amengual i Francesca Mas. És un documental sobre el viatge emocional de Margalida, amant de Salvador Puig Antich i protagonista de la cançó “A Margalida” de Joan Isaac.

“Gota entre gotes”

Una nit màgica amb música en directe i l’estrena mundial d’un documental protagonitzat per quatre cantants joves, Maria Hein, Clara Fiol, Marga Rotger i Júlia Colom, cridades a liderar la nova cançó balear comparteixen les seves inquietuds i processos creatius a partir d’un projecte comú: l’enregistrament de la cançó que dona títol a aquest preciós documental titulat “Gota entre gotes”.

Un divendres de ficció amb “Sicília sense morts”

Es preestrenaran els dos primers capítols de “Sicília sense morts” al pati de la Misericòrdia de Palma, el divendres dia 29 de juliol a les 21 h. Abans de la projecció, els periodistes, Guillem Frontera, autor de la novel·la, i Andreu Manresa, director general d’IB3, dissertaran sobre la trama d’aquest thriller amb components de suspens, investigació amor, corrupció i venjança en un marc fictici del Govern balear.

El president de les Illes Balears rep una caixa amb una rata morta. Aquest fet desencadena una investigació periodística que traurà a la llum les misèries d’una sèrie de personatges corruptes sobre els quals gravita el poder a les illes.

I tancam el calendari amb la projecció de l’animació “Jasmine i Jambo”, de Silvia Cortés. Tendrà lloc al Teatre Mar i Terra, dissabte, 30 de juliol a les 11:00 h. S’oferirà un concert especial de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Prepara’t per ballar sense aturar al ritme de la millor música amb dos amics molt animats: Jasmine i Jambo. Una sèrie per a nins i nines de totes les edats produïda per Teidees i Televisió de Catalunya entre Barcelona i les Illes Balears (amb la col·laboració d’IB3) i premiada a festivals de tot el món que, per fi, arriba a Palma. Una sessió molt especial que serà presentada per músics professionals que ens explicaran com funcionen els instruments i com hi podem fer música.