%23ALaCartaIB3+%26%238211%3B+La+quarantena%3A+Una+cr%C3%B2nica+local+amb+visi%C3%B3+universal

20 05 2020

#ALaCartaIB3 – La quarantena: Una crònica local amb visió universal

Mai oblidarem el 14 de març de 2020, el dia en que el Govern d’Espanya va declarar l’estat d’alarma. El dijous 14 es compleixen dos mesos i, per aquest motiu, IB3 us ofereix La quarantena, un programa especial d’aquets 60 dies convivint amb la pandèmia.

De moment el virus encara guanya la partida. Als aeroports no hi ha vols, a les platges no hi ha banyistes i les escoles son buides. Una pandèmia recorre el planeta i ningú no s’havia preparat.

El 14 de març s’obrí una quarantena que, en successives pròrrogues, arribaria al dia 26 d’abril quan els nins pogueren sortir una hora al carrer. La crònica de La quarantena és local i universal. Està farcida de grans titulars i de petites emocions: des de la descomposició emocional d’un metge d’Urgències de Son Espases a la por d’un pare que viu el confinament sol a casa. Són històries publiques i privades. Vint-i-tres veus ens conten la quarantena. Des de les mamballetes dels balcons de les cases als passadissos de l’hospital de Son Espases, on la Covid 19 comença a perdre la partida.

La quarantena ja està disponible #ALaCartaIB3 aquí