ELS DEMATINS
La ressaca del primer dia de la XIII Legislatura a les Corts i tribunals amb José Castro, alguns temes del programa

Dimecres a les 10h

Dimecres s’asseuen a la taula de debat els periodistes Maria Ferrer (“Diario de Mallorca”), Pere Bagur (“Al Dia” Menorca) i Joan Miquel Perpinyà (“El Periódico de Ibiza y Formentera”).

Analitzarem tot el que hagi passat al cara a cara entre Francina Armengol i Gabriel Company a IB3, així com també la sessió constitutiva de les Corts.

A Eivissa, els veïnats de l’edifici ocupat que es va incendiar passen la nit a un alberg provisional. Anirem fins a la pitiüsa major durant el programa.

A Palma ja són més de 300 els contenidors cremats, i entrevistarem un detectiu privat per conèixer com es poden investigar casos d’aquest estil.

I com cada dimecres, secció de tribunals amb l’exjutge José Castro, amb qui parlarem de les notícies de l’àmbit judicial que són actualitat.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.