PROGRAMACI%C3%93%3A+Especial+festes+de+Sant+Joan+a+Ciutadella

EPRTVIB informa

PROGRAMACIÓ: Especial festes de Sant Joan a Ciutadella

Torna Sant Joan i, per aquest motiu, IB3 ha preparat una programació especial. Més de 40 hores d’emissions en directe a través d’IB3 ràdio, televisió i web i un equip de 50 professionals per acostar-nos les festes, que tornen després de dos anys d’absència.

A més de les retransmissions del Primer Toc, el Caragol des Born i els Jocs des Pla els magazins de la ràdio (Al dia, El Replà i La gran vida) i televisió (Els dematins i Cinc Dies) seguiran tots els detalls dels dies previs a la festa i en faran un desplegament especial dijous 23 i divendres 24.

 

Dimarts dia 21, a les 22.45 h, IB3 Televisió estrenarà la pel·lícula Pedra Pàtria del cineasta menorquí Macià Florit.

Des de Ciutadella, Al Dia d’IB3 Ràdio oferirà dimecres 22, de les 11 h a les 13 h un programa especial, amb actuacions en directe, ambient, debats i entrevistes als principals protagonistes.

 

Primer toc de flabiol i el caragol des Born

El dijous 23, IB3 Ràdio a partir de les 9 emetrà un Especial Al Dia amb connexions durant tot el matí amb Pere Bagur i Clara Aymamí i Els dematins d’ib3 televisió adelantarà el seu horari d’inici a les 10 hores. Tot per seguir les hores prèvies a una de les retransmissions més esperades la del Primer Toc de flabiol.

A l’horabaixa el plat fort serà el Caragol des Born i El Replà d’ib3 radio i Cinc dies d’IB3 Televisió informaran de tots els actes.

Jocs des Pla

El dia de Sant Joan, divendres 24, es podran seguir el minut a minut de la festa per IB3 ràdio, televisió i xarxes. Cal destacar que a les 19.15 h, el programa d’entreteniment Jo en sé + que tu oferirà un especial Sant Joan. I a partir de les 20.30 h ib3 televisió emetrà en directe la retransmissó més espectacular de la festa de Sant Joan, els Jocs des Pla.

Podreu Interactuar amb el hashtag #SantJoanIB3.