La Sala
Darrers capítols

Dimarts a les 22.15h

Aquesta setmana IB3 emetrà els dos darrers capítols de la sèrie policíaca ‘La Sala’.

-En el capítol 7, Lola adverteix a Sara sobre la perillositat de la seva feina, però Sara no es dóna per vençuda. Yago li conta que quan Luis va ser nomenat comissari va deixar de tenir temps per al cas de Tachenko, així que va haver de resoldre el cas sense ajuda.

-En el 8, l‘emissió del reportatge de Sara es cancel·la i la seva vida està en perill. Amb ajuda d’un amic de Yago, Sara revelarà tot el que ha descobert. Yago arriba a l’hospital en una condició crítica.

La Sala‘ és un thriller que aborda el misteriós cas de Yago Costa (interpretat per Francesc Garrido), un inspector de policia especialitzat en interrogatoris que assassina el seu company Luis Cobirán (Raúl Prieto) sense motiu aparent. Ara està a la presó i vol que tothom sàpiga per què ho va fer. Amb ajuda de Sara Sibilio (Natalia Rodríguez), una jove i ambiciosa periodista, anirà revelant els detalls de la seva carrera.

A partir de la seva conversa hem conegut, capítol rere capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company. També s’han descobert aspectes de la vida privada de Yago que estan íntimament lligats amb la seva carrera. Per exemple, la relació tant professional com personal amb la jutgessa Lola Solozábal (Goya Toledo). Tota aquesta informació ens ha anat revelant els motius pels quals va cometre el crim al mateix temps que s’han plantejat nous interrogants.