La+segona+l%C3%ADnia+del+Mallorca+demana+pas

Jugadors que surten des de la banqueta com Baba o Cufré, rendeixen a gran nivell

La segona línia del Mallorca demana pas

Luis García ja va avisar que a la segona volta, amb un calendari menys carregat, s’acabarien les rotacions. És cert que des del 2021, l’afició ja pot tenir clar quin és l’onze titular del Mallorca. Però amb el pas dels partits, les targetes s’acumulen i les cames es cansen. És el moment de la segona unitat.

Aquesta segona unitat, de fet, ja fa setmanes que ha començat a ser necessària i, de moment, el rendiment és immillorable. Amb la lesió de Galarreta contra l’Almeria, va aparèixer el Baba, que es va fer imprescindible a Primera. També contra l’Almeria es va lesionar Oliván i Cufré tornà a la titularitat a Las Gaunas assistint en el gol de la victòria d’Antonio Sánchez. Defensivament, l’argentí també ha complit en aquests dos partits. També Fran Gámez ho ha fet les setmanes en què Sastre cercava recuperar la forma després de la seva lesió.
A l’eix de la defensa, Franco Russo jugarà tan prest com Valjent o Raíllo vegin una targeta. L’argentí ja ha demostrat tota la temporada que està preparat.

Però Luis García Plaza necessitarà més. Necessitarà més aportacions de jugadors com Mboula, que no ha acabat de retrobar-se després de passar la COVID. També Febas o els nouvinguts Mollejo i Álvaro hauran de fer una passa endavant. El davanter alacantí s’estrenà com a golejador diumenge amb la perfecta execució del penal contra el Cartagena. És el quart gol d’un jugador que surt de la banqueta al Mallorca. Lluny dels deu del Tenerife o dels vuit de l’Espanyol. Els altres es reparteixen així: dos contra el Logronyès en un partit que el Mallorca ja dominava per dos a zero. Va ser el dia que Abdon acabà amb una sequera d’any i mig i el dia de l’estrena de Luka. L’altra diana d’un suplent va ser molt més important: l’inoblidable gol d’Abdon a Almeria amb assistència de Lago que aquell dia també va ser suplent.
Ara les rotacions ja són més obligades que voluntàries, però Luis García Plaza sap que si els partits els guanyen jugadors, els campionats els guanyen les plantilles