La+s%C3%A8rie+%E2%80%9CAmor+de+Cans%E2%80%9D+organitza+una+trobada+amb+les+actrius+protagonistes

09 05 2019

La sèrie “Amor de Cans” organitza una trobada amb les actrius protagonistes

“Amor de Cans”, una de les sèries amb més èxit i més estimades que emet IB3 Televisió, s’obre als seus fans, organitzant un “Meet and Greet” amb les actrius protagonistes. La trobada és una magnífica oportunitat per passar una estona divertida, en un ambient informal i conèixer les actrius que de ben segur us han enganxat, enamorat i emocionat.

L’acte es durà a terme divendres 17 de maig a les 19 hores al restaurant MOSS de Meliá Palma Marina. Està obert al públic, però és necessari inscriure’s per poder assistir-hi. Per fer-ho, s’ha d’enviar un correu electrònic a amordecans@ib3tv.com amb el nom de les persones que volen participar en la trobada i un telèfon de contacte.

La segona temporada d’“Amor de cans” està a punt de començar i la trobada pot ser una bona manera de reviure els millors moments de la sèrie, i tal vegada, poder descobrir alguns detalls del futur de les germanes Gamundí.

Nova temporada

La nova entrega estarà ambientada en la dècada dels 80 i tindrà 10 capítols que barrejaran molta comèdia, però també hi haurà espai per al drama. Serà una temporada amb més intensitat, peripècies i molts de canvis, entre ells les transformacions personals a les quals s’enfrontaran les 6 protagonistes que interpreten Agnès Llobet, Caterina Alorda, Lina Mira, Eva Barceló, Apol·lònia Serra i Lluqui Herrero. Els canvis a la sèrie també es veuran reflectits en les localitzacions, ja que s’han ampliat i a més de Mallorca, també seran escenaris de les vivències de les gamundines, Menorca i Eivissa.