La+s%C3%A8rie+d%E2%80%99IB3+%E2%80%98Pep%E2%80%99+s%E2%80%99estrena+el+dijous+11+de+juny+a+TV3

EPRTVIB informa

La sèrie d’IB3 ‘Pep’ s’estrena el dijous 11 de juny a TV3

La sèrie d’IB3 ‘Pep’ amplia els seus horitzons i a partir de l’11 de juny aterra a TV3. La televisió autonòmica de Catalunya oferirà cada dijous, després de ‘Polònia’ i l”APM’, la primera temporada de la sèrie protagonitzada per Toni Gomila, Miquel Gelabert i Llum Barrera, entre d’altres.

‘Pep’ és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, que ens acosta a la vida de la família Alcover i de com afronta Pep (Toni Gomila) la notícia que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l’avantsala de l’Alzheimer. La sèrie reflexiona sobre la malaltia de l’Alzheimer i l’impacte que té en els seus cuidadors.


Gran qualitat de les produccions pròpies

‘Pep’ segueix així el camí de ‘Mai neva a ciutat’, una sèrie també d’IB3, que TV3 va començar a emetre l’agost del 2018. Un fet, que posa en relleu la gran qualitat de les produccions pròpies d’IB3 i l’oportunitat del sector audiovisual balear de mostrar la seva gran tasca més enllà de la televisió autonòmica balear.

De fet, diverses produccions d’IB3 estan disponibles també a plataformes de consum on line com és el cas de ‘Treufoc’, ‘Mai Neva a Ciutat’ i ‘La jaula’, que es poden veure a Filmin, així com la minisèrie ‘La Paca’ que està a l’abast a Amazon Prime a Espanya i Llatinoamèrica.