IB3 Televisió informa


La sèrie d’IB3 Televisió, ‘Mai neva a Ciutat’, tendrà segona temporada
Després d’estrenar-se el mes de desembre passat, la sèrie de producció pròpia d’IB3 Televisió, Mai neva a Ciutat, comença a preparar el rodatge de la que serà la segona temporada.

La primera temporada de la sèrie Mai neva a Ciutat ha estat la primera ficció televisiva d’IB3 que està disponible a una plataforma en línia de subscripció a Espanya. L’enllaç directe per poder veure aquesta producció a la plataforma de FILMIN és: https://www.filmin.es/serie/mai-neva-a-ciutat

La sèrie Mai neva a Ciutat, del director Joan Fullana i protagonitzada per Esther López, Josep Orfila, Maria Bauçà i Caterina Alorda, va ser la guanyadora a IB3 d’una experiència pionera a l’Estat espanyol, per l’elecció dels ciutadans mitjançant el seu vot. Mai neva a Ciutat va ser elegida el passat 22 de desembre de l’any 2016, al concurs “Sèrie de comèdia”, a la web d’IB3 amb un 43,34% dels vots amb l’emissió del pilot.

Podeu seguir aquesta producció a les xarxes socials amb l’etiqueta #MaiNevaACiutatIB3 i als perfils de facebook.com/MaiNevaACiutatIB3instagram.com/mainevaaciutat. També us podeu descarregar els GIFs de la sèrie al canal de GIPHY d’IB3: giphy.com/channel/ib3.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL