La sèrie d’IB3 “Treufoc” tindrà distribució internacional amb Federation Entertainment

EPRTVIB informa

99

La distribuïdora Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, ha adquirit els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades de la sèrie d’IB3 “Treufoc”

La sèrie, enregistrada a Mallorca el 2017 i 2018, compta, ara per ara, amb dues temporades de 10 episodis cada una, i està produïda per IB3, la televisió pública de les Illes Balears, en col·laboració amb la productora palmesana CEF. La segona temporada encara és inèdita i té prevista l’estrena el mes de febrer al canal autonòmic.

“Treufoc” està dirigida per Lluís Prieto, Toti García i David Mataró i està protagonitzada, entre d’altres, per Queralt Albinyana, Paloma Navarro i Aina Jagla.

Federation Entertainment tindrà els drets mundials de la sèrie (excepte a Espanya) per poder comercialitzar-la a televisions internacionals, de pagament, i a plataformes digitals.

Federation Entertainment, fundada per Pascal Breton el 2014, s’ha consolidat ràpidament com una de les millors empreses europees de producció independent. Breton, qui va ser president del grup Marathon, es va associar amb professionals internacionals clau, com Lionel Uzan (director gerent), Stephane Sperry (productora), David Michel (director gerent de continguts familiars) i Serge Hayat, mentre que Ashley Stern encapçala les operacions nord-americanes. Amb oficines a París i Los Angeles, l’empresa se centra en la creació, la producció, el finançament i la distribució de produccions originals d’alta qualitat per al mercat global.

Federació Entertainment compta actualment amb 12 sèries en producció, inclosa la segona temporada de la sèrie de Netflix “Marseille”, protagonitzada per Gerard Depardieu, amb l’aclamat escriptor Dan Franck i el director Florent Emilio Siri; la premiada sèrie per a Canal+ “Le Bureau des Légendes”; “The Collection”, d’Oliver Goldstick, una coproducció amb Lookout Point per a la BBC, i el primer drama original d’Amazon al Regne Unit; el guardonat thriller israelià “Hostages”, per a Channel 10 i Canal+; l’èxit belga “The Break”; i la sèrie finlandesa de gran impacte “Bordertown” per a YLE, la televisió pública finlandesa.