La sessió constitutiva del Congrés dels Diputats i la proliferació de les dietes miracle, dos dels temes del programa

Dimarts a les 10h

Dimarts tenim una taula de debat formada pels periodistes Ana Martínez, Matías Vallés i José Luis Miró.

Serem en directe al Congrés dels Diputats, on té lloc la sessió constitutiva, quan s’elegiran els membres de l’hemicicle, el president de la Cambra i els membres de la mesa. També estarem pendents dels senadors balears que es desplaçaran a Madrid.

Amb motiu del cara a cara entre Francina Armengol i Gabriel Company, que s’emetrà a IB3 Televisió a les 21.40 hores, parlarem amb Pedro Macías, professor del Cesag, per saber els detalls d’aquest tipus de format.

Continuam amb les entrevistes als candidats a les eleccions europees i serà al plató Miquel Capó, candidat d’Unides Podem al Parlament Europeu.

I com cada dimarts, secció de salut. La metgessa Elena Muñoz analitzarà amb nosaltres la proliferació de les dietes miracle. També entrevistarem Fanny Pons, experta en dietoteràpia i nutrició.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.