LA+VIDA+A+SON+ESPASES%3A+%26apos%3BAl%C3%A8%26apos%3B

Divendres a les 22.00

LA VIDA A SON ESPASES: ‘Alè’

Aquest divendres 26 de març IB3 televisió emetrà el tercer capítol de La vida a Son Espases.

En aquest capítol continuem vivint la lluita de l’hospital contra la primera onada de la pandèmia, que sembla que arriba a la seva fi i a on podrem assistir a la sortida dels darrers pacients de l’UCI.

Comprovarem com altres pacients reben la desitjada visita dels seus familiar després de molts dies d’incertesa i por. També coneixerem les mesures de l’equip de psicòlegs i com donen el seu suport als malalts i a les seves famílies per intentar pal·liar els efectes psicològics que pateixen a causa de les conseqüències de la COVID.

Per altra banda, viurem moments de gran emoció per part dels sanitaris per les mostres d’afecte dels pacients i els seus familiars.

Sabrem com es prepara l’equip logístic per rebre tones de material hospitalari, en el que s’inclouen els anhelats EPIS que feia temps que demanaven els diferents serveis. Tasques com la neteja es veuen molt dificultades per la utilització dels equips de protecció. El seu personal fa feina de bon matí a l’UCI, havent de prendre moltes precaucions poder evitar el contagi.

Mentrestant, serem testimonis de com l’equip de direcció es planteja recuperar l’activitat assistencial de l’hospital per atendre altres patologies.

La vida a Son Espases s’emet els divendres a les 22.00 hores.