LA VIDA A SON ESPASES
Cos endins

Divendres a les 22.15

En aquest nou episodi de La Vida a Son Espases ens endinsarem al món de les sales d’operacions, uns llocs que resulten clau a l’hora de salvar vides. És l’espai on tots els professionals fan feina en equip i donen el millor d’ells mateixos per aconseguir l’èxit de les intervencions.

 

En Jaume és un pacient que rep diàlisi des de fa sis mesos. Un diumenge vespre, rep una telefonada en què li comuniquen una notícia que li pot canviar la vida: hi ha un ronyó compatible. Viurem des de dintre aquest complex procés de trasplantament i com el temps juga un paper vital en el moment d’obtenir uns resultats satisfactoris.

Veurem com viu n’Araceli els instants previs a tornar-se operar de càncer d’ovari, ja que dos anys després ha tornat a aparèixer i necessita una segona intervenció. El doctor Morales i el seu equip, s’enfrontaran a una operació tan llarga com complexa. Més de deu hores per aconseguir l’objectiu de netejar els nòduls tumorals i millorar la qualitat de vida del pacient.

A més, veurem els diversos tipus de professionals que fan feina a la sala d’operacions de l’hospital: cirurgians, anestesistes, infermers, zeladors i personal de neteja. Coneixerem en Nino, un zelador que gràcies al seu bon humor, sap com fer que els pacients que estan a punt d’entrar a quiròfan, ho facin de la manera més tranquil·la possible i en alguns casos amb un gran somriure.

La vida a Son Espases s’emet els divendres a les 22.00 hores.