LA+VIDA+A+SON+ESPASES%3A+Hip%C3%B2crates

Divendres a les 22.00

LA VIDA A SON ESPASES: Hipòcrates

Aquest divendres 19 de març IB3 televisió emetrà el segon capítol de La vida a Son Espases.

En aquest programa descobrim des de primera línia com es va lluitar a l’hospital contra la primera onada de la pandèmia. En un temps en què els carrers eren buits pel confinament, l’activitat a les plantes COVID de l’hospital era frenètica.

En aquells dies, els assortiments d’EPIS van esdevenir un problema a escala global del que no es va lliurar l’hospital de Son Espases. Veurem com els sanitaris i els responsables de logística treballaven per fer front a la COVID de forma segura.

En una època viscuda amb màxima intensitat, descobrirem diferents històries entre els treballadors de l’hospital. Des del metge veterà de l’UCI que va haver de canviar els criteris que feia servir fins aquell moment, a la infermera que es va presentar voluntària per fer front a la COVID en un procés on eren presents la por i els dubtes.

Per altra banda, en un moment en què les visites als pacients no eren permeses, serem testimonis d’una de les parts més difícils a les que van haver d’enfrontar alguns professionals sanitaris: informar els familiars per telèfon de l’estat dels seus malalts. Aquesta no és l’únic repte que generà l’aïllament dels ingressats, els sanitaris es trobaven especialment limitats per tots els EPIS a l’hora de compensar la solitud dels pacients.

La vida a Son Espases s’emet els divendres a les 22.00 hores.