LA VIDA A SON ESPASES
Interilles

Divendres a les 22.15

Al desè capítol de la sèrie documental La vida a Son Espases veurem com l’hospital, tot i estar ubicat a l’illa de Mallorca, és la casa de tots els illencs.

 

Són Espases rep diàriament un gran nombre de pacients de tots el racons de les Balears, que hi passen per sotmetre’s a intervencions o fer-se proves específiques.

Serem testimonis d’un dels més de 900 viatges que fa el 061 a l’any. En aquest cas, per dur a l’hospital en Juan, un ciutadà eivissenc amb l’objectiu de realitzar-li una biòpsia per a determinar exactament quina és la malaltia que sofreix.

Un altre cas que veurem és el de n’Emma, una dona menorquina que va patir una pèrdua de coneixement durant el part del seu primer fill i, a causa d’això, va ser traslladada a Mallorca per fer-n’hi el diagnòstic. L’enyorança del seu fill, al qual encara no ha pogut tenir entre els seus braços, marcarà la seva estada a l’hospital.

També veurem com treballa una infermera d’enllaç, na Paqui, que s’encarrega d’atendre personalment els pacients i especialment els seus acompanyants, facilitant la seva estada a una hostatgeria que els permeti estar prop de les seves famílies.

La vida a Son Espases s’emet els divendres a les 22.00 hores.