LA+VIDA+A+SON+ESPASES%3A+Moviment

Divendres a les 22.15

LA VIDA A SON ESPASES: Moviment

En el vuitè capítol de La Vida a Son Espases, ens endinsarem en el món i vida dels especialistes i pacients del servei de traumatologia.

 

Coneixerem diversos casos com el d’en Juan Carlos, un jove entrenador de boxa que ha patit un greu accident amb el motocultor i que necessita una intervenció d’urgència. Serem testimonis de tot el procés i les possibles complicacions derivades de la severitat de la ferida.

Na Carla va ser ingressada a l’hospital fa més de sis mesos a causa d’un accident de trànsit que li va fer perdre la cama. Ella lluita dia a dia per tornar a la seva vida d’abans. L’acompanyarem en els seus darrers dies a l’hospital i veurem l’esforç que du a terme per adaptar-se i conviure amb la seva nova cama ortopèdica juntament amb l’acompanyant de l’equip de traumatologia i fisioteràpia.

Coneixerem també na Salva, una dona que ha de ser intervenguda del genoll a Son Espases. Amb el seu bon humor i alegria contagiarà i es guanyarà el personal de l’hospital.

Seguirem una jornada del doctor Bernat, un metge d’urgències veterà que fa més de 40 anys que hi fa feina, ajudant tots els pacients possibles i que cada dia s’enfronta a nous reptes.

La Vida a Son Espases s’emet els divendres a les 22.00 h.