LA+VIDA+A+SON+ESPASES%3A+Tic-tac

Divendres a les 22.15

LA VIDA A SON ESPASES: Tic-tac

Aquesta setmana al programa La vida a Son Espases, viurem un factor vital a l’hospital, el temps.

 

Cada segon és vital a l’hora de salvar una vida. Les actuacions a contrarellotge són habituals i tothom ha d’estar preparats per actuar amb la màxima celeritat possible, mantenint la calma per a dur les tasques a bon terme.

Veurem com un equip del 061 acut a atendre un conductor que després de travessar un pas de vianants, cau a la mar a gran velocitat. La doctora Rubi i les seves companyes atendran el jove amb problemes que mostra estar sota els símptomes de substàncies estupefaents.

Viurem l’impactant cas de na Carme, una dona que ha estat trobada ferida al carrer i que ha ingressat a l’hospital totalment desorientada, sense recordar res del que va ocórrer. Els nostres professionals hauran d’actuar ràpidament per fer-li un TAC que els doni alguna pista sobre la situació.

A les cuines de l’hospital, la rapidesa dels treballadors també és d’una importància vital, ja que preparen menjar per prop de 600 persones. Ho fan d’acord amb les indicacions de l’equip de dietistes, que s’asseguren d’adaptar les dietes de tots els pacients a les seves necessitats i intoleràncies.

La vida a Son Espases s’emet els divendres a les 22.00 hores.