L%26apos%3BAjuntament+de+Palma+aprova+el+nou+enllumenat+de+la+Seu+i+de+l%26apos%3BAlmudaina

La feines per substituir els fanals actuals començaran a final d'estiu

L’Ajuntament de Palma aprova el nou enllumenat de la Seu i de l’Almudaina

La Junta de Govern de Cort ha aprovat el projecte d’enllumenat de la Catedral i de l’Almudaina. Les obres començaran a final d’estiu i tenen un pressupost de 2,2 milions d’euros.  D’aquests, 900.000 euros estaran sufragats per l’empresa encarregada del servei com a part de la millora a la qual obliga el contracte. Es tracta d’un projecte “esperat i necessari”, segons ha dit la regidora d’Infraestructures de Palma, Angélica Pastor. Després de les discrepàncies que hi va haver amb l’anterior proposta d’enllumenat, l’Ajuntament ha aconseguit tirar endavant el projecte amb el consens de tots els afectats.

Els nous fanals, d’un total de 7 metres d’alçada, respecten l’entorn de la Seu i de l’Almudaina a la vegada que incorporen energia més sostenible. La llum serà blanca, no hi haurà colors com sí s’ha fet en el cas del Castell de Bellver. L’objectiu és no alterar el color original de la façana, ha afegit Pastor.

La Junta de Govern també ha donat llum verda al projecte de reurbanització de Son Dameto. L’actuació, de més de mig milió d’euros, permetrà millorar l’accessibilitat i la sostenibilitat d’aquest barri. També s’ha donat llum verda al projecte d’enllumenat de la Seu i de l’Almudaina. Les obres començaran a final d’estiu i tenen un pressupost de 2 milions 200 mil euros.