L%26apos%3BEITB+compra+i+adapta+el+programa+d%26apos%3B%C3%A8xit+d%26apos%3BIB3+%E2%80%98Jo+en+s%C3%A9+%2B+que+tu%E2%80%99

Divendres a les 21.40

L’EITB compra i adapta el programa d’èxit d’IB3 ‘Jo en sé + que tu’

 El programa d’IB3 Televisió ‘Jo en sé + que tu’ traspassa fronteres. La EITB, la televisió pública basca, ha comprat i adaptat el format creat per IB3 i Mediapro. Precisament ahir l’EITB va estrenar a les 16.30h  ‘Yo sé+ que tú’, la seva adaptació al programa d’IB3, que disposa de l’humorista Iñaki Urrutia com a presentador.

El programa ‘Jo en sé + que tu’ es va estrenar el passat mes de maig a IB3 Televisió i des d’aleshores ha aconseguit resultats molt positius, i ha engrescat un públic molt fidel. S’emet de dilluns a divendres a les 21.30h, està presentat per l’actor David Ordinas i enregistrat als estudis de Nova Televisió a Palma.

IB3 valora molt positivament el fet que per primera vegada un format creat per la televisió pública arribi a l’EITB. I no només això, sinó que altres televisions autonòmiques que formen part de la FORTA s’han interessat pel format i n’estan molt pendents de l’evolució tant a IB3 com ara a l’EITB.

La diversió i l’humor són elements imprescindibles d’aquest concurs, on la cultura i l’actualitat de les Illes Balears i d’arreu del món marquen el ritme del programa.

Tres equips de tres persones han de demostrar els seus coneixements i ser bons estrategues per poder guanyar un important premi en metàl·lic, que aquesta setmana ascendeix als 20.000 euros.