L’Eivissa empata contra el Leganés i s’allunya del play-off

Mal partit dels blaus que frena l'eufòria a Can Misses

L’Eivissa ha deixat passar una bona oportunitat per apropar-se a la zona de play-off. Ha empatat a un a casa contra el Leganés. No ha estat el d’avui el millor dia per als de Paco Jémez que, com a mínim, continuen sense perdre a casa amb el nou tècnic.

La UD i els madrilenys s han protagonitzat un partit més propi de l’era Carcedo que no pas de la bogeria habitual amb Jémez. El conjunt blau ha estat molt ensopit i li ha costat molt més que altres dies generar perill. Tot i així, Raúl Sánchez, titular per primera vegada, ha tengut la més clara del primer temps. També ho ha intentat Cristian Herrera, però, com tots els seus companys, no ha estat el seu millor dia. Una primera part sense gaire més història ha precedit un ensurt just començar el segon temps, el gol ben anul·lat per fora de joc a Yoel Bárcenas. El plat no tenia gaire gust i la sal la ficada l’àrbitre, o més ben dit, el VAR, que ha vist un penal per una manotada a la cara de Rubén que en la qual gairebé ningú més havia reparat. Guerrero falla en primera instància, però ell mateix aprofita el refús del porter per obrir el marcador.

La UD havia fet el més difícil però no ha sabut gestionar. Una nova pèrdua en l’inici de la jugada ha acabat convertint-se en l’empat, marcat per Róber Ibáñez. Quedava un món, però no hi ha hagut res més per endur-se’n a la boca. Petita passa enrere en la lluita per entrar al play-off