L%26apos%3BEivissa+s%26apos%3Bestrena+amb+vict%C3%B2ria

L'equip de Romo debuta en Primera RFEF superant el Còrdova (2-3) a domicili amb doblet del novell Soko

L’Eivissa s’estrena amb victòria

La UD Eivissa inicia el seu intent de tornar al futbol professional colpejant en un camp històric com l’Arcàngel. L’equip no va mostrar una imatge de superioritat col·lectiva, està mancat de cohesió i automatismes, però sí que va sustentar la victòria en la capacitat d’alguns dels seus jugadors, sobretot en la potència dels atacants.

L’equip de Romo es va avançar per mitjà de Soko, al quart d’hora. Bona acció entre el camerunès, que acaba d’aterrar a l’equip, i Nikko Obolskiy, molt actiu i potent durant tot el partit. L’ex de l’Osca defineix amb potència el porter rival. Però l’alegria eivissenca només va durar un minut: centre lateral (com la temporada passada, continuen els problemes en aquestes accions) i rematada de cap de Casas que iguala per al Còrdova.

Ja al descompte, un altre cop en un centre des del costat, l’Eivissa perd les marques i el lateral Alain, novetat a l’onze d’última hora per una indisposició d’Unai Medina, toca amb la mà la pilota. Penal i Kike Márquez no perdona. Tot i això, la reacció ràpida va ser de l’equip de Romo, en aquesta ocasió. Javi Jiménez fa un espectacular servei de banda. Peina Alberto Escassi i Soko, amb la puntera, s’anticipa als dubtes de Carlos Marín, porter dels andalusos. Doblet i un gran debut de l’atacant.