Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Hi ha matriculats un centenar d'alumnes amb motivacions molt diverses, des de la cuina fins a les arts marcials
Nacho Pérez és el cap de departament de Llengües de l’Àsia oriental de l’Escola Oficial d’Idiomes de Palma i convida “a tota la gent de tota l’illa a que s’apunti a les classes de japonès”. És la primera vegada que ofereixen aquesta llengua i assegura que, tot i ser difícil, val la pena aprendre’l perquè “és una experiència molt bonica i enriquidora”. Al que afegeix que “també s’ensenya cultura, maneres d’estar, comportament o com reaccionar davant situacions comunicatives determinades que siguin el més realista possible perquè la societat japonesa és molt diferent a la nostra”.
Tan sols fa quatre mesos que s’imparteix aquest curs, però ja hi ha un centenar d’alumnes d’entre 14 i 71 anys. Les motivacions per estudiar aquesta llengua són diverses. Des d’empresaris fins a gent intressada en la cultura, la cuina, la moda, el manga o les arts marcials.
Són complicats els caràcters, com passa amb el xinès. Ell també en fa classes. A l’Escola Oficial d’Idiomes de Palma s’estudien altres idiomes, molt diferents dels que estem acostumats, com el rus o l’àrab.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits