Leonmanso, Cala Joia, Guiem Soldevila i Cris Juanico protagonistes del concert especial d’IB3 per celebrar el Dia de la Música

Divendres a les 20h

La plaça de la Catedral de Ciutadella és l’escenari escollit enguany per IB3 per celebrar el Dia de la Música. I ho farà amb un concert especial que unirà música i festes de Sant Joan amb les actuacions de Leonmanso, Cala Joia, Guiem Soldevila i Cris Juanico.

L’acte començarà a les 20 h a la plaça de la Catedral i, a més, es retransmetrà a través d’IB3 Ràdio i en streaming a IB3.org.


La plaça de la Catedral ha estat l’epicentre de la programació especial que ha preparat IB3 per aquestes festes. Allà ha instal·lat un set des d’on s’han fet realitzant diferents programes especials. El mateix divendres, es farà des d’allà un programa especial d”Al Dia’ i ‘Els entusiastes’ faran diferents connexions durant el programa ‘Multiplex’, just abans que comenci el concert.

D’aquesta manera, enguany IB3 ha volgut unir la celebració del Dia de la Música amb l’esperit de les festes de Sant Joan de Ciutadella. El concert forma part de la programació especial que ha preparat l’ens per poder seguir els actes més importants de la festa i que implicarà prop de 70 persones repartides entre les seus de Menorca i Mallorca. 10 hores de televisió, 7 de ràdio i 14 més a través de les plataformes web i xarxes socials corporatives, un agrupador de continguts exclusius per a usuaris web així com de productes audiovisuals propis: tot això en tan sols 8 dies.