3.500 persones es retroben amb els ‘Ja t’ho diré’
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
La Xina, Rússia i l'Índia, els països més contaminants del planeta, no hi assisteixen
Aquest diumenge va començar la COP27, la Conferència de les Parts sobre el Canvi Climàtic. Va ser la cerimònia inaugural del fòrum que se celebra a Egipte durant les dues pròximes setmanes. Avui i demà es fan les trobades de caràcter més polític. A la inauguració d’ahir ja es va incidir en la importància de frenar l’impacte del canvi climàtic, que amenaça la vida humana. A la conferència hi participen 190 països, però la Xina, Rússia i l’Índia, els països més contaminants del planeta, no hi assisteixen.
A l’acte institucional es va incidir en el fet que l’alarma climàtica ressona a tot el planeta i que enguany ho hem comprovat en primera persona amb les inundacions catastròfiques del Pakistan, les onades de calor a Europa i les sequeres a l’Àfrica. La conferència comença amb l’esperança de ser un punt d’inflexió en el camí per aconseguir l’objectiu de mitigar els efectes del canvi en el clima mundial i que impulsi accions de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i d’adaptació a l’impacte inevitable del canvi climàtic.
I, precisament, per parlar dels temes principals, hem conversat amb Pau de Vílchez, president del Comitè d’Experts en Canvi Climàtic a les Balears. A Glasgow, la previsió d’augment de les emissions era d’un 16% i ara és d’un 10%, una dada a la qual, De Vílchez encara dona qualque esperança.
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
És un programa de l'Hospital de Son Espases que es va crear fa tres mesos
1.284 adolescents de 25 centres han escenificat els feminicidis produïts a Espanya des del 2003
Segons han confirmat a IB3 Notícies, hi ha una segona persona vinculada en el robatori que encara cerca la Policia i la Guàrdia Civil