Les+festes+de+Gr%C3%A0cia+de+Ma%C3%B3%2C+en+directe+a+IB3

Diumenge a les 12.30h

Les festes de Gràcia de Maó, en directe a IB3

Maó i les festes de Gràcia seran protagonistes aquest cap de setmana a IB3 amb la retransmissió dels actes més populars.

El divendres 6, a les 20.55h, es retransmetrà en streaming el pregó i el primer toc que, des de la plaça Constitució, dona inici a la festa des de la plataforma IB3 Directe

El diumenge, el dia gran de les festes, la retransmissió arrencarà a IB3 Televisió a les 12.30 h i s’aturarà només per a l’emissió de l’Informatiu Migdia. Després es reprendrà fins a les 18.30 h. Viurem tot el trull del jaleo amb els cavalls a la plaça, el lliurament de canyes, el Volem Vi i l’espectacular samba final amb la Banda de Música des Migjorn. Els comentaris seran de Cristina Bugallo i David Marquès, amb Blai Barber, que copsarà l’ambient a peu de carrer.

Si voleu veure’n tota l’emissió íntegra, sense aturades, la trobareu a  IB3 Directe, ja que la plataforma oferirà tota la festa.

 

Programació especial a IB3 Ràdio

El programa d’IB3 Ràdio Al Dia també farà una programació especial en motiu de les festes de Gràcia amb una edició per a totes les Illes des de Maó. Dijous, de 12 a 13 h i divendres d’11 a 13h.

La retransmissió de  diumenge a Maó tancarà l’intens estiu de jaleos que IB3 ha oferit des de tots els pobles de Menorca. Des de Ciutadella, amb motiu de les festes de Sant Joan, passant per Ferreries, es Mercadal, es Migjorn Gran, Alaior, es Castell, Sant Lluís i Sant Climent.

Us convidam a fer-nos arribar els vostres missatges amb el #GràciaIB3