%26apos%3BEsports+3+en+Joc%26apos%3B+posa+el+punt+final+a+la+temporada+amb+un+programa+a+la+Televisi%C3%B3

EPRTVIB informa

‘Esports 3 en Joc’ posa el punt final a la temporada amb un programa a la Televisió

El programa de ràdio Esports 3 en Joc posa punt final a la seva temporada i ho fa amb un espai especial a IB3 Televisió que s’emetrà dimarts dia 11 de juny, a les 22.25 hores. Un xou televisiu que reviurà els millors moments de la temporada amb el sentit d’humor ja habitual de les retransmissions.

El programa serà presentat per Toni Terrades i Marta Sanpas i comptarà amb l’equip de periodistes habituals: Toni Fuster, Miquel Verger, Miqui Tous, Juan Gabriel Bauzá i José Sellés. A més, també hi haurà els col·laboradors de sempre, com són els exfutbolistes Pep Lluís Martí i Raúl Pareja, el periodista José Sanchis i la visita especial d’‘Anam Fent’, el pòdcast de moda a les Illes que fan Neus Gil i Aina Segura.

Els millors moments contats amb humor pels periodistes i col·laboradors

En el decurs d’una hora, el programa es convertirà en una gran festa en què es rememoraran els millors moments viscuts aquesta temporada, que ha destacat per la professionalitat i sentit de l’humor dels seus periodistes i col·laboradors. Durant l’espai coneixerem, així mateix, tots els detalls del futur entrenador del RCD Mallorca, Jagoba Arrasate, i també es viuran instants musicals divertits que ens sorprendran.