X

L’exdona de Pau Rigo corrobora la versió del jubilat

Els dos acusats de l'assalt a la finca de Porreres que varen quedar al cotxe neguen haver organitzat el robatori

13/09/2023

L’exdona de Pau Rigo corrobora la versió del jubilat

Redacció

L’exdona de Pau Rigo, l’ancià acusat de matar un lladre a ca seva de Porreres, ha corroborat al judici que en el moment del tir els assaltants s’abalançaven contra ell. Pel que fa als suposats cervells de l’atracament, –dos veïnats de Campos–, han negat haver-lo organitzat. Només han reconegut haver-hi col·laborat duent en cotxe els germans Escobar, que entraren a robar.

Torn dels dos acusats que varen quedar al vehicle durant l’assalt. Han reconegut la seva col·laboració en el robatori, però han negat ser-ne els organitzadors. Un d’ells, Marcos Rotger, ha declarat que Fredy Escobar el tenia amenaçat per un deute econòmic de 2.000 euros i, per això, va accedir a acompanyar-los a la finca i, també, a comprar el material necessari per al robatori. “Si m’hagués dit en aquell moment «Compra’m una bomba», jo li compr una bomba”, ha dit.

L’altre acusat que va quedar al vehicle, José Antonio Sánchez, ha afirmat que Escobar els va dir, quan va pujar al cotxe, que havien disparat contra el seu germà. “Tu saps si es morirà?”, ha relatat que li va demanar. També ha dit que Escobar “estava atacat de pànic”.

L’escopeta

Declaració també de Apol·lònia Mestre, exdona de Pau Rigo. Estava amb ell el dia dels fets. Ha dit que els lladres no varen ser agressius amb ella. Manté que Rigo va disparar perquè els atacants varen abalançar-se contra ell per llevar-li l’escopeta i es va espantar. “En Pau, quan va veure que anaven cap a ell, es va espantar”, ha testificat. Mestre ha recordat que aquest era el segon cop que els assaltaven. I creu que si aquest robatori els hagués sortit bé, els lladres hi haurien tornat.

Notícies relacionades >

13/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris