L%26apos%3BHORA+D%3A+Aquest+dilluns+estrenam+nova+temporada

Dilluns a les 22.10

L’HORA D: Aquest dilluns estrenam nova temporada

Dilluns, 18 de juny, IB3 Televisió estrena la nova temporada del programa L’Hora D. Un espai que va començar les emissions el mes de gener del 2016 i omple l’espai de format documental a la radiotelevisió autonòmica balear.

L’Hora D, la finestra d’IB3 Televisió a la realitat, arrenca amb el documental ‘Sabates d’Inca, de Yanko a Camper’. Passat, present i futur. De l’etapa d’expansió i de l’èxit més important, a la caiguda. Quins són els supervivents? Són l’aposta pel luxe i la qualitat l’única via de sortida?

El documental explica el procés de desindustrialització i deslocalització que ha marcat la tendència econòmica més recent  amb l’exemple d’Inca. Un viatge a través del temps, un exercici de macroeconomia amb un exemple clar: un centre industrial vibrant, caracteritzat per l’emprenedoria, la producció de proximitat centrada en la sabata i la pell. Lottusse, George’s, Yanko, Camper, Fabrica Ramis, Carmina Shoemaker…

Tot seguit en el documental ‘La gran travessa’ i coneixerem el menorquí Martí Riera, que s’ha convertit en el primer lesionat medul·lar que ha travessat nedant els 37 km que separen les illes de Menorca i Mallorca. L’esportista menorquí, que té paraplègia des de l’any 2007, ha realitzat la travessia, només amb els braços, en 10 hores i 13 minuts i ha aconseguit el segon millor temps de la història.

Presentat per Jordi Calleja, LHora D es converteix així en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i geografia.

L’Hora D s’estrena dilluns a les 22.10 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #HoraDIB3. També ens podreu seguir a Twitter i Instagram al perfil @IB3, i a facebook.com/ib3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.