L’HORA D
El boom del vi

Dilluns a les 22.10

16/07/2018 22.10

Aquest dilluns, a L’Hora D, estrenam el documental El boom del vi, i també emitirem Vida i mort d’un arquitecte.

El boom del vi: Durant els darrers deu anys, el creixement de la producció vitivinícola ha estat constant i, en alguns casos espectaculars, a les Illes Balears.

Recorrent distints cellers veurem els diversos aspectes que formen el món del vi: des dels grans cellers coneguts amb una tradició de 13 generacions fins a un celler que intenta maridar l’ecologisme i el negoci entre d’altres: Ca n’Axartell, Terra Moll, Son Bordils, Miquel Oliver, Can Majoral, Macià Batle, Binitord, Can Rich…

Vida i mort d’un arquitecte: Al febrer de 1968, José Ferragut, l’arquitecte més important de Mallorca apareix mort en un descampat. El cas va ser tancat per falta de proves.
50 anys més tard, “Vida i mort d’un arquitecte” aborda un dels casos més sòrdids de la nostra història. Un assassinat marcat pels silencis, la doble moral, l’homofòbia, el boom turístic i la corrupció.

Presentat per Jordi Calleja, LHora D es converteix així en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i geografia.

L’Hora D s’emet dilluns a les 22.10 h, a IB3 Televisió. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #HoraDIB3. També ens podreu seguir a Twitter i Instagram al perfil @IB3, i a facebook.com/ib3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.