L’HORA D
Fel de la Terra

Dimarts 11 a les 22.40

Pel·lícula documental que explora la vida de mallorquins residents a l’illa. Tots tenen alguna cosa en comú: una història de vida convincent i Mallorca. El llargmetratge oferirà una nova visió de la ciutat que mostra herència, història i sofriment.

«Fel de la terra» és un documental gravat a Mallorca, que recull la veu i les experiències personals d’illencs que, empesos per les vicissituds de la vida, han experimentat en primera persona vivències dures. De fet, algun d’ells han decidit romandre per sempre en un estadi allunyat dels paràmetres acceptats com a usuals pel comú dels mortals.

Pep Bonet i Rafel M. Creus dirigeixen aquest documental basat en un guió escrit per Creus. El repartiment principal està format per Margalida Bover, Paula Galmés, Miquel Àngel Lladó Ribas, Isabel Llinàs, Macià Manera, Jaume Santandreu, Mateu Matas (Xurí) i Maribel Servera (Servereta), entre uns altres.

‘L’Hora D’ s’emet cada dimarts a les 22.35 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #HoraDIB3 i envia’ns els teus comentaris.