L%26apos%3BHORA+D%3A+Un+somni+ef%C3%ADmer

Dimarts a les 22.40

L’HORA D: Un somni efímer

L’Hora D és un espai de documentals que vol acostar a l’espectador d’IB3 tot tipus de matèries que van des de temes que analitzen esdeveniments d’actualitat fins a processos culturals o socials de major durada històrica.

Jordi Calleja presenta aquest programa en què col·laboren veus autoritzades sobre el documental que s’emetrà tot seguit: directors o guionistes que ens faran saber quines varen ser les seves inquietuds i motivacions a l’hora de desenvolupar el seu projecte.

El presentador, a més a més, analitza la temàtica amb testimonis i imatges que ajuden a posar en context la història i fer-nos preguntes que seran respostes durant la transmissió del documental.

Investigació compromesa, rigorosa i amb profunditat per endinsar-nos en històries rellevants que ens faran conèixer millor la nostra societat i el nostre territori.

Aquesta setmana podrem veure el documental ‘Un somni Efímer’ dirigit per Toni Bestard.

Fa poc temps els cartells de pel·lícules es pintaven a mà a les façanes dels cinemes. A través de tres pintors de tres ciutats diferents, ens endinsarem en la història d’aquest art efímer.

L’Hora D s’emet cada dimarts a les 22.40h. Segueix l’etiqueta #HoraDIB3 i envia’ns els teus comentaris.