L’Ib Salut no posa data a l’inici de la vacunació massiva per la covid

Evita comprometre's a que serà tot just passada Pasqua perquè "no depèn" d'ells

El departament de Salut del Govern no es compromet a assegurar que la vacunació massiva de la població contra el coronavirus començarà tot just acabada la Setmana Santa. Entrevistada a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, la responsable de la campanya, Eugènia Carandell, ha explicat que, donada l’experiència precedent amb les farmacèutiques, no poden assegurar al 100% quan arribarà el gruix de les dosis.

La responsable de l’estrategia de vacunació contra el coronavirus ha anunciat també un canvi de criteri en l’estratègia de vacunació: a partir de la setmana que ve no es guardaran les segones dosis per als que hagin rebut la primera.

L’alt càrrec de l’IB Salut ha assenyalat que en haver acabat amb la vacunació amb dosis d’Astrazeneca del personal essencial fins a 55 anys d’edat, es vacunarà combinadament aquest tipus de professionals i població general major d’aquesta edat i fins els 65.

Carandell ha defensat la vacuna d’astrazeneca  tenint en compte que ara mateix no hi ha  vacunes suficient per poder triar-la