%23ALaCartaIB3%3A+%E2%80%98L%E2%80%99Illa+ACB%E2%80%99%2C+15+anys+de+l%E2%80%99ascens+del+Menorca+B%C3%A0squet+a+la+m%C3%A0xima+categoria

01 06 2020

#ALaCartaIB3: ‘L’Illa ACB’, 15 anys de l’ascens del Menorca Bàsquet a la màxima categoria

26 de maig del 2005. Aquesta data està gravada a foc pels aficionats del basquet menorquí. I no és per menys, el somni es va fer realitat i el Menorca Bàsquet aconseguí l’ascens a la Lliga ACB, una gesta històrica per l’esport balear.

Coincidint amb el seu 15è aniversari , reviurem aquesta nit màgica a IB3 Televisió amb l’emissió de ‘L’Illa ACB’, un documental realitzat per l’equip d’Esports d’IB3 que retrata com va ser i com es va viure la primera vegada en la història que un equip de les Illes ascendia a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

El documental disposa del testimoni d’alguns dels protagonistes que ho feren possible com són els jugadors Tisi Reynés, Urko Otegui i Francesc Sabaté, l’entrenador Curro Segura, i el president del Menorca Bàsquet d’aleshores, Josep Lluís Sintes. A més, es donarà la veu a l’afició amb qui recordarem com es va viure l’ascens arreu de Menorca i gaudirem de l’arxiu visual i sonor d’IB3 que ens permetrà viatjar en el temps i tornar a viure la fita més gran assolida per un equip masculí de basquet a les Balears.

El Menorca Bàsquet es va desfer als quarts de final del Tarragona i, després de viure una dura sèrie contra el Lleó, va imposar-se al conjunt lleonès en el darrer partit per 69 a 73, aconseguint allò que semblava impossible i fent somiar tota una illa.

L’illa ACB ja està disponible #AlACartaIB3 aquí