X

L’IB-Dona fa una crida a les dones que hagin pogut ser víctimes de Darrechi perquè el denunciïn

L'organisme ofereix informació jurídica per si han pogut ser víctimes d'un possible abús sexual

14/07/2021

L’IB-Dona fa una crida a les dones que hagin pogut ser víctimes de Darrechi perquè el denunciïn

Carme Moreno

L’Institut Balear de la Dona fa una crida a les dones que han tengut relacions sexuals amb l’influencer Naïm Darrechi perquè el denunciïn si han patit abusos sexuals. L’organisme els ofereix que passin pels centres d’informació de la dona per informar-se a escala jurídica. També els demana que es facin una exploració mèdica per determinar si Darriechi els ha contagiat qualque malaltia de transmissió sexual.

La directora de l’Institut Balear de la Dona, Maria Durán, diu que “és important actuar amb contundència en aquest cas, ja que Darrechi és una persona que pot influir en milers de persones a través dels vídeos que comparteix”. En declaracions a IB3 Ràdio, Durán afirma també que “a banda del vídeo en què l’influencer assegura que ejacula sense preservatiu enganyant les dones, té altres vídeos a la xarxa amb un contingut molt masclista“.

El Govern té previst interposar la querella contra Naïm Darrechi per possible abús sexual una vegada s’aprovi en consell de Govern. Sobre el recorregut legal d’aquesta querella, IB3 Ràdio ha parlat amb l’advocada penalista Pilar Barceló. L’experta considera que té poc recorregut perquè a l’estat espanyol no estan permeses les investigacions on no hi ha cap víctima concreta.

14/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris