%E2%80%98Llim%E2%80%99%2C+la+nova+minis%C3%A8rie+de+ficci%C3%B3+d%E2%80%99IB3%2C+disponible+a+la+carta

26 05 2023

‘Llim’, la nova minisèrie de ficció d’IB3, disponible a la carta

, ‘Llim’ és la nova minisèrie de ficció d’IB3 Televisió. Un total de quatre episodis de drama social, amb tints de thriller que narren la vida dels Andújar. Corrupció, crisi econòmica i un projecte mediambiental posen en perill la vida d’una família marcada per la fatalitat. Joan Fullana (‘Mai neva a Ciutat’) dirigeix aquesta ficció que ha escrit juntament amb Joan Bellviure i Joan Tomàs Martínez i que protagonitza l’actriu Júlia Truyol, Xim Vidal i Rebeca del Fresno, entre d’altres.

Ja pots gaudir dels dos primers episodis al servei A la carta: ib3.org/llim

Sinopsi

El nou projecte mediambiental Nova Albufera amenaça la casa familiar dels Andújar, construïda en una urbanització il·legal en una zona inundable. Salvador Roig, el regidor de medi ambient i amic de la família, se sent en una posició compromesa mentre el corrupte Benet Vidal, cacic del poble, els promet que no permetrà que es dugui a terme la demolició de la casa. Una sèrie de catastròfiques casualitats acabaran d’enfonsar la vida de la família Andújar, sempre perseguida per la fatalitat.

La minisèrie consta de 4 episodis, cadascun vehiculats a través d’un dels personatges principals, i transcorre durant l’any 2013, època de gran crisi econòmica que afectà especialment la classe treballadora relacionada amb la indústria turística.

El repartiment

El cartell d’intèrprets l’encapçala l’actriu mallorquina que viu a Catalunya Júlia Truyol, coneguda pel públic per ser membre de la companyia teatral La Calòrica i per la seva participació en sèries com Hache (Netflix), Drama (Playz), La Riera i Com si fos ahir (TV3).

Llim, per la particularitat de la seva coproducció amb les tres televisions públiques dels territoris de parla catalana: IB3, À punt i TV3, compta amb intèrprets dels tres territoris, una mescla de nous talents i professionals coneguts i consolidats. És el cas, per exemple, dels mallorquins Xim Vidal (Sicília sense morts), Xavi Frau (Hotel Bellavista), Albert Mèlich (Polònia -TV3- i Mai neva a Ciutat -IB3-), Tai Fati (Un cuento perfecto -Netflix- i Zorras -Atresplayer-) i Tània Fortea (El que sabem -Prime-) i Pep Ricart (L’Alqueria Blanca -Àpunt). Actors i actrius consolidats que comparteixen pantalla amb dues cares noves, com són Rebeca Del Fresno i Xen Garcinuño.