X

Llucmajor suspèn les beneïdes i els foguerons de Sant Antoni

Altres municipis de Mallorca com Artà, Pollença, Inca, sa Pobla o Manacor també els han suspès per evitar un augment dels contagis

13/01/2022

Llucmajor suspèn les beneïdes i els foguerons de Sant Antoni

L’Ajuntament de Llucmajor ha decidit suspendre les ‘beneïdes’ de Sant Antoni davant l’augment dels contagis COVID. El Consistori ha explicat que ha pres la decisió de suspendre definitivament els ‘foguerons’ i ‘beneïdes’ previstes, igual que han fet altres municipis de Mallorca, com Pollença, Inca, sa Pobla o Manacor o Artà. 

El regidor de Festes, Ginés Sáez, ha explicat que “ens hem vist obligats a prendre aquesta decisió a causa de la complicada situació pandèmica” i ha subratllat que “hem esperat fins a l’últim moment per intentar salvar aquestes celebracions, però per prevenció pensam que és millor suspendre els actes”. A més, ha indicat que “no poden oblidar que actualment hi ha una normativa autonòmica publicada sl BOIB que prohibeix l’organització de ‘foguerons'”.

“La responsabilitat supera les immenses ganes que tenim tots de celebrar les festes de Sant Antoni”, ha apuntat el regidor, qui ha destacat que “la salut està per damunt de qualsevol celebració, i la nostra responsabilitat com a Ajuntament és vetllar pel bé de tots els ‘llucmajorers'”.

13/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT