FELIÇ 2020
Llum Barrera i David Ordinas vos acompanyen cap el 2020

Dimarts a les 23

Dues de les cares més estimades pels espectadors d’IB3 Televisió es posaran al capdavant de les campanades del 2019 a IB3 Televisió: Llum Barrera i David Ordinas.

David Ordinas s’estrenarà en el paper, però aquesta no serà la primera vegada per Llum Barrera que ja va acomiadar l’any 2017 a IB3 juntament amb el cuiner Santi Taura.

David Ordinas i Llum Barrera seran els encarregats de conduir Feliç 2020, un programa especial que oferirà en directe les campanades des de la plaça de Cort.

Una nit plena d’humor que començarà a les 23h i disposarà d’actuacions musicals, imitacions i molt d’humor. A més, durant el programa es farà una petita espipellada a les produccions que arribaran a la graella d’IB3 Televisió durant el 2020.

Llum Barrera és la presentadora del concurs Agafa’m si pots, que s’emet de dilluns a divendres a les 15.20h i David Ordinas és el conductor del concurs Jo en sé més que tu, protagonista de la graella d’IB3 Televisió a les 21.30h.

Ferran Vallès

IB3 Ràdio

A IB3 Ràdio serà el periodista Ferran Vallès, presentador del programa ‘De tot Color’, qui farà el comiat de l’any 2019 amb un programa especial que s’emetrà de 22 a 24h. Música de tots els països i també reflexions socials, seran alguns dels ingredients de què disposarà el darrer programa de l’any.

Segueix-ho des d’on vulguis a #IB3Directe