Llum+Barrera+i+David+Ordinas+protagonitzen+les+Campanades+de+Cap+d%E2%80%99Any+a+IB3+Televisi%C3%B3

26 12 2022

Llum Barrera i David Ordinas protagonitzen les Campanades de Cap d’Any a IB3 Televisió

Llum Barrera i David Ordinas presentaran les campanades a IB3 Televisió en un programa especial que es retransmetrà des de la plaça de Cort a Palma, la nit de Cap d’Any. Dues de les cares més conegudes d’IB3 hi seran molt presents durant la programació nadalenca.

L’actriu i presentadora també forma part de l’elenc de la sèrie ‘Pep’, que torna amb dos capítols inèdits creats expressament per Nadal. La família Alcover es reunirà de nou per celebrar les festes amb els espectadors de la televisió pública de les Illes Balears amb l’emissió de dos capítols nous que s’emetran el dia 25 de desembre i el dia de Cap d’Any. ‘Pep’ s’ha convertit en la sèrie més vista dels darrers 10 anys al canal autonòmic i és la ficció familiar de referència pels espectadors d’IB3, amb 369.000 seguidors de totes les franges d’edat que l’han vista en algun moment.

David Ordinas, de la seva banda, serà l’encarregat de presentar dues edicions del concurs amb més èxit d’IB3 ‘Jo en sé més que el teu’, que per a aquesta ocasió inclourà alguns dels equips més estimats que han passat pel programa i amb cares conegudes de la música, l’esport i la televisió, com són Tomeu Penya i el grup OR, a més de moltes sorpreses i humor. La cita serà els dies 24 i 31 de desembre.

La Calvacada dels Reis, un dels plats forts de Nadal

La nit de Reis és un dels moments més emotius de tot l’any i per això IB3 Televisió acostarà als espectadors tota la màgia de la Cavalcada de Ses Majestats de Palma. El canal autonòmic ha organitzat un desplegament tècnic i humà per a la retransmissió: 2 unitats mòbils, 14 càmeres repartides per tot el recorregut i un equip de 30 persones perquè els espectadors no perdin detall de la desfilada dels Reis d’Orient.

Nadales i un concert de Cris Juanico

La música serà molt present en la programació de Nadal d’IB3. A més del concert de Nadales del Teatre Principal de Palma, que enguany atorga el protagonisme als cors infantils i que s’emetrà la Nit de Nadal, no podrà faltar el Cant de la Sibil·la oferida des de la Seu.

Però aquestes no seran les úniques propostes musicals que sonaran durant Nadal. IB3 estrenarà ‘Cris Juanico, altament sensible’, un concert enregistrat aquest estiu i que s’emetrà el dia 25 de desembre a les 18.00 hores.

Ràdio teatre, el regal de Nadal d’IB3 Ràdio

La ràdio pública de les Illes Balears, juntament amb la Direcció General de Cultura del Govern i el Teatre Principal d’Inca estrenen per primera vegada un ràdio teatre, que es farà en directe aquest divendres, 23 de desembre, al teatre de la ciutat del Raiguer i s’emetrà el matí del dia de Cap d’Any a IB3 Ràdio. Aquest projecte combina ràdio i teatre i acosta al públic un gènere clàssic de la història de la radiodifusió. Per l’ocasió s’ha triat ‘Siau benvingut’, d’Alexandre Ballester, una obra molt avançada al seu temps i amb un estil en què podem veure influències de Beckett, Camus o Artaud. I tot això amb uns personatges costumistes i un text ràpid i molt entretingut; és a dir, perfecte per a un ràdio teatre. L’obra, dirigida per Joan Fullana (‘Mai neva a Ciutat’, ‘Sicília sense morts’) està interpretada per Agnès Llobet, Catalina Florit, Caterina Alorda, Santi Pons, Xim Vidal i Xavi Frau, tots artistes habituals a les ficcions d’IB3. ‘Siau benvingut’ conta la història d’un sensesostre, vell i cansat de la vida, que entra a viure a una casa d’estiu mallorquina de gent rica i ben acomodada i un fet atzarós canviarà per complet el curs de la seva vida.

Pep Suasi i Toni Escanellas tornen a IB3 Ràdio

La programació nadalenca d’IB3 Ràdio també té novetats molt interessants. És el cas de dos especials: la nit de Nadal i la nit de cap d’any. Toni Escanellas dirigeix ‘El programa perfecte’, humor i moltes rialles per passar la nit del dia 24 de desembre, i l’eivissenc Vicent Tur agafarà els comandaments de la ràdio per acommiadar-se de l’any amb el programa ‘Bon vent 2022’.
A més, Pep Suasi ens acompanyarà els migdies dels cap de setmana a IB3 i ‘Font de Misteris’, amb Chema Font al capdavant, ens acostarà els mites i llegendes més interessants de Nadal.