L%26apos%3Borigen+llegendari+de+l%26apos%3Bestany+Pudent+de+Formentera

IB3 Ràdio informa

L’origen llegendari de l’estany Pudent de Formentera

Irene Font explica a la secció Contes i Rondalles de “Font de Misteris” una rondalla ambientada en les Pitiüses. En aquest cas, tracta sobre l’estany Pudent, que destaca pel seu color lila i les seves aigües denses i salades.

La rondalla, titulada “Les germanes”, està extreta del llibre “Las leyendas de Formentera”, de José Gordillo. Conta la història del possible origen del peculiar color de l’estany Pudent i es remunta a una de les èpoques en què l’illa estava deshabitada. Escolta-la sencera aquí!

“Font de Misteris” és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio. Cada dissabte i diumenge vespre, es parla dels assumptes més enigmàtics, inquietants i curiosos del nostre entorn. En aquest temps s’ha creat una comunitat d’oients que estima les històries i els relats més sorprenents de la nostra cultura. “Font de Misteris” ofereix un enfocament seriós i rigorós, amb referències històriques i veus d’experts. Tot plegat, perquè l’oient n’extregui les seves pròpies conclusions.

Podeu recuperar els programes complets a la carta i interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #FontDeMisterisIB3