Los Bélmez

La formació capitenajada per Jonatan Uria obrirà el festival

El primer dels acords de la quarta edició del Summer Pie estarà protagonitzat per una banda que junta, a través dels seus components, un ventall ample de referències sonores gràcies a la participació en paral·lel dels seus músics en altres projectes. 

I és que aquest ‘super grup’ mallorquí combina en un format sonor els talents que també són a bandes com Prenatal, Petroleo, La Gran Orquesta Republicana, Hattori Hanzo, Doctor Martin Clavo, NeoTokyo o Astrolabio, entre d’altres. Això sí, amb un enfocament musical propi i diferenciat, que es mou entre el rock de reminiscències dels vuitanta i el pop amb pinzellades punk

Amb un debut discogràfic carregat de bones crítiques, anomenat Españoladas (Discos Polo, 2013), es donaren a conèixer entre els diferents circuits per on viatja la seva música. És amb el darrer treball, presentat el mes de maig passat, “Centinela de occidente”, quan la banda despunta en el moviment alternatiu illenc.

Primera banda, per tant, a pujar a l’escenari de la nova edició del festival; banda que tendrà en aquest darrer treball el gruix del setlist preparat per a l’ocasió, i que engegarà motors sonors a partir de les 20:15 h. 

Seixanta minuts que vos recomanam descobrir per veure com conflueixen en directe tantes personalitats musicals diferents, irreverents i més originals de l’efervescent panorama musical illenc. 

Ells, també seran part de l’especial que des de la Ràdio preparam amb vista al festival que avui dijous ja prepara moviments en forma de prèvia, a l’espai Xocolat.

Si voleu escoltar, o descarregar els àlbums d’aquesta banda, just heu d’anar fins el bandcamp del grup.