LUMENS%3A+Tornar+la+llum+a+la+Terra

Dissabte a les 21.40

LUMENS: Tornar la llum a la Terra

A IB3 Televisió començam l’any amb un espectacle de la companyia Circ Bover. Un programa especial amb actuacions acrobàtiques per a tota la família que us carregarà d’una gran dosi d’il·lusió per l’any nou.

El planeta Terra ha perdut la llum. La contaminació, la violència i la fam han provocat que la foscor ho envaeixi tot.

Els Lumèris, éssers de llum i habitants del planeta Lumens, tenen la llum intergalàctica sanadora. Però com la faran arribar a la terra?

Dos infants intrèpids, l’Eloi i la Lua, intenten connectar amb l’espai a través del seu invent ‘el galactomòbil’. Un dia, els Lumèris intercepten el seu senyal.

 El planeta Terra ha estat contaminat per un virus. Immediatament, els Lumèris realitzen els seus rituals per tal de retornar la llum sanadora a la Terra. Ho aconseguiran?

El Circ Bover és una companyia de circ professional que al 2005 va emprendre la iniciativa de difondre les arts circenses a les Illes Balears, fins a llavors una tradició inexistent .

Des d’un primer moment va tenir el suport del sector cultural i del públic de les Illes Balears, que segueix amb simpatia i il·lusió , cada estrena o activitat que realitza la companyia.

La companyia produeix espectacles de creació pròpia, de circ modern, que combina amb les últimes tendències de circ contemporani, amb música en directe, teatre i dansa, i que gaudeix d’un ampli recorregut nacional i internacional