MAI+NEVA+A+CIUTAT%3A+El+problema+de+viure+a+Palma

Dilluns a les 22.40

MAI NEVA A CIUTAT: El problema de viure a Palma

Mai neva a Ciutat‘ estrena la seva segona temporada el pròxim dilluns 24 de setembre, a les 22.40h, amb el primer episodi ‘El problema de viure a Palma‘.

Na Neus està instal·lada a Palma i té l’estabilitat que li proporciona la feina precària de periodista que fa al diari que duu en Pasquale; i la relació oberta que manté amb un dels seus companys de feina, en Raül. Però aquesta estabilitat quedarà esvaïda quan el Diari Mediterrani es converteix en un magazín de promoció immobiliària.

Na Carme, per la seva banda, descobreix que res no és senzill, i que el somni del seu forn pastisseria de barri a la Palma actual no serà tan fàcil… està preocupada, els números no surten, i l’acceptació dels veïnats no és la que esperava.

Na Neus veu clar que ha acabat una etapa amb la transformació del diari, i decideix prendre mesures, tant en l’àmbit professional com en l’àmbit sentimental. Na Carme, pel seu costat, pren el mateix camí, i demana consell a en Joan Rius (que ha deixat el súper, i a part de tornar a estudiar ajuda na Carme amb els números) per mirar d’arreglar la situació. Normalment, però, les coses no resulten ser com es preveuen, i na Neus i na Carme hauran d’envestir situacions que no tenien, per res, previstes.

Mai neva a Ciutat’ és una sèrie que s’emet cada dilluns a les 22.40 hores.

Segueix l’etiqueta #MaiNevaACiutatIB3 i deixa’ns els teus comentaris.