MAI NEVA A CIUTAT
En aquell temps que els animals parlaven

Dilluns a les 22.15h

L’arribada de la padrina resulta una sorpresa per a tothom, ja que la relació entre Isabel i ella estava trencada des de feia anys. Neus ho viu com un gran impacte, perquè li causa un profund record de les circumstàncies que varen sofrir quan son pare va partir de ca seva, i de com se les varen haver d’enginyar en aquelles condicions.

El mateix passa a Isabel, que s’ha d’enfrontar a un dels seus fantasmes, la relació amb sa mare. El passat també li repica el cap, i reviu aquells moments en què es va haver d’enfrontar a la vida tota sola, amb una filla de dotze anys, i un nin petit amb greus problemes de salut. I de com, ja amb aquesta situació tan dura i compromesa, va rompre el vincle amb sa mare, que tot i les seves diferències, la va ajudar en aquells moments, i com aquesta ajuda, precisament, va suposar el final de la seva relació.

En el transcurs de les primeres hores amb la padrina, Neus descobrirà per què aquesta ha hagut de deixar la residència, i per què ella i sa mare se varen deixar de xerrar. Així, Neus reviurà moments que pensava que tenia oblidats, i reprendrà una relació que tant per ella com per sa mare, era un espès vel que havia quedat amagat dins un calaix.

Mai neva a Ciutat