MAI NEVA A CIUTAT
Hauria d’estar trista

Dilluns a les 22.15h

Neus està decidida a fer la novel·la, i ha resolt que necessita trobar un fil conductor i un tema que inspiri el que vol explicar. Per això comença el seu treball de camp després d’una conversa poc fructífera amb Llúcia Ramis, i el primer lloc on va és a la canera municipal. De camí a l’autobús de tornada, troba Núria, la jove que li va posar les coses clares un dia al forn. Sense esperar-s’ho, aquesta li dóna nou material per la novel·la, amb informació sobre com influeix el negoci turístic a Mallorca. És per aquest motiu que Neus decideix anar a Magaluf, acompanyada per Lídia, amb l’objectiu de tocar amb les mans el que és la Mallorca turística. Allà trobaran una persona que no s’esperen, i que les farà de guia per allà on elles no saben.

Lluís segueix sense confiar en ell mateix, i només troba la pau a White Alquery, devora aquells a qui sent que pot ajudar, i devora Vivian, a la que adora i que està en hores baixes pel fracàs del show commemoratiu dels seus 25 anys damunt els escenaris.

Carme, després de la ruptura amb Joan Rius, se sent perduda, i necessita expressar els seus dubtes. Per això visitarà Isabel, que com sempre li donarà un punt de vista diferent; i també decideix visitar sa mare, a Montuïri, al seu poble. Aquesta li farà veure que res és tan greu, que tot pot canviar, i que el més important, tot sovint, és saber el que volem. Les reflexions de Carme la fan sentir que necessita Neus i Lluís al seu costat, per això comença una cadena de missatges de reconciliació. Tant lluís com Neus responen i tot sembla que torna a començar. El que passa, però, és que les males notícies mai avisen.

Mai neva a Ciutat