MAI+NEVA+A+CIUTAT%3A+Que+tot+Palma+se+la+begui

Dilluns a les 22.15h

MAI NEVA A CIUTAT: Que tot Palma se la begui

La Terremoto de Alcorcón torna a presidir el funeral, aquesta vegada real, de Vivian Caoba. Res serà ja com era. Per tal de complir els seus darrers desitjos, i tot i que la relació de totes tres no passa pel millor moment, Lluís proposa a Carme i Neus que l’acompanyin a tirar les cendres de Vivian al Gorg Blau.

L’excursió-acampada es convertirà finalment en una mena d’aventura, en la qual tots tres se sinceraran al bell mig de la Serra de Tramuntana. La relació torna a la normalitat i això les fa sentir una altra vegada a gust, però ara toca tornar a casa.

La tornada no resulta ser una cosa fàcil al principi, l’autoestop mai ha estat una pràctica d’ús habitual a Mallorca. Finalment una persona atura, les durà a Bunyola. Segueixen lluny de Palma, i el transport públic, amb poca freqüència, les condemna a haver de quedar unes hores al poble. Però altra vegada una coincidència farà canviar el curs de les coses, quan una al·lota estrangera demana com anar a una revetlla que fan a Santa Maria. Totes tres, amb la motivació d’acostar-se a casa, pugen al seu cotxe.

Com sempre, tota aventura en la vida de Neus, Lluís i Carme està per venir, i a la festa trobaran la diversió que feia temps que no vivien, persones enyorades, persones noves, i experiències que no esperen.

Mai neva a Ciutat