MAI+NEVA+A+CIUTAT%3A+Una+de+forta%2C+una+de+fluixa

Dilluns a les 22.15h

MAI NEVA A CIUTAT: Una de forta, una de fluixa

El fals funeral de Vivian ha tingut diverses conseqüències. Carme se sent dolguda amb Lluís per l’engany i ha constatat que Neus la determina en tot el que fa. Lluís, per la seva banda, sent remordiments del que va idear perquè l’acollida de l’espectacle no va com esperava, i perquè Carme va patir molt per ell; i Neus continua pensant que és Carme que li fa massa voltes a les coses. Tots tres es troben ara distanciats, enfadats.

Neus, a la fi, ha trobat l’estabilitat al costat de Yúnez, un home divertit i sense complexos que la fa feliç; tot i això, té molts problemes per arrencar la novel·la que ha d’escriure per a Llúcia Ramis. A més, la tornada de la padrina continua sent un trasbals per a tota la família, tot i que una trobada casual amb ella farà que es tornin a estrènyer els llaços.

Lluís es troba perdut, persegueix els seus dimonis, i continuant amb la mentida que li va servir per mostrar-se davant Fran com un ésser nou i madur, es presenta finalment a les proves de l’Escola Superior d’Art Dramàtic.

Joan Rius i Carme continuen a la recerca d’estabilitat i concòrdia en la seva relació, però Rius no arriba a ser honest amb Carme, i aquesta comença a dubtar, fins i tot d’ella mateixa. Els finals acostumen a ser mals de digerir i d’afrontar, i mai saps quan venen.

Mai neva a Ciutat