Dilluns 15 a les 22.40


MAI NEVA A CIUTAT
White Alquery
Na Neus decideix anar a cercar en Lluís a “White Alquery”, no pot ser que sigui a Mallorca i que elles no ho sàpiguen. Na Carme, més comprensiva, li explica dins el cotxe que de vegades les coses no són tan fàcils entre amics, però na Neus, àvida, entén que les explicacions de na Carme van amb segones, i acaben discutint.

La sorpresa, però, arriba quan veuen el que tenen muntat en Lluís i na Vivian a s’Alqueria. Na Neus de tot d’una no s’ho pot creure. Amb vehemència, desaprova la decisió d’en Lluís i es rebel·la, vol partir; però moltes vegades, el que sembla una prioritat acaba sent només una circumstància, i les coses que de vegades es donen per fetes són, en moltes ocasions, el fonament de la vida que volem viure. L’amistat és una d’aquestes coses, un bosc sense arbres.

La jornada acaba sent un reaprenentatge per a tots, i de la tempesta neix un nou destí, covat pels tres, ajaguts damunt el rostoll: en Lluís, na Carme i na Neus, i com viure una vida junts.

‘Mai neva a Ciutat’ és una sèrie que s’emet cada dilluns a les 22.40 h. Segueix l’etiqueta #MaiNevaACiutatIB3 i envia’ns els teus comentaris
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL