La setmana que ve comença la fira internacional de turisme de Madrid, FITUR. Una cita a la qual el Consell de Mallorca hi va, juntament amb onze municipis, amb l’objectiu d’atreure el turista nacional, després que el mercat espanyol hagi estat clau per a la recuperació turística de l’illa durant els dos darrers anys, d’ençà que esclatà la pandèmia de la Covid-19. De fet, la presidenta del consell insular, Catalina Cladera, ha destacat la tercera posició que ocupa Mallorca entre les destinacions més triades pels turistes nacionals.

A més, Mallorca es promocionarà durant la fira com una destinació oberta durant els 365 de l’any i idònia per al turisme de congressos, l’anomenat turisme MICE, per al turisme cultural i esportiu. De fet, a Madrid es presentaran dues cites esportives de repercussió internacional que se celebraran pròximament a l’illa. Són el Campionat Espanyol de Ciclisme Absolut, previst entre els dies 24 i 26 de juny; i l‘UCI Track Championship League. El conseller insular de Turisme, Andreu Serra, ha assegurat que aquests dos esdeveniments situaran Mallorca a l’epicentre internacional del ciclisme i del cicloturisme.

Cladera ha destacat, també, que l’illa està preparada per ser capdavantera gràcies a una infraestructura, connectivitat i entorns preparats.

El Consell de Mallorca també presentarà els avenços que s’han fet en relació amb l’Observatori de Turisme Sostenible en el marc de la fira turística de Madrid.

Nova llei turística

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assegurat que la llei que es presenta dilluns suposa un avanç important perquè el sector turístic s’adapti a un model més sostenible i de qualitat.

Segueix-nos a