X

Mallorca continua com a zona d’alt risc a la llista d’Alemanya tot i l’última exclusió d’algunes zones d’Espanya

Catalunya, Canàries, Astúries, Castella-La Manxa i València deixen de formar part de la llista de zones d'alt risc d'Alemanya a partir d'aquest divendres 22 d'agost

20/08/2021

Mallorca continua com a zona d’alt risc a la llista d’Alemanya tot i l’última exclusió d’algunes zones d’Espanya

EFE

Catalunya, Canàries, Astúries, Castella-La Manxa i València deixen de formar part de la llista de zones d’alt risc d’Alemanya a partir d’aquest divendres 22 d’agost. Així ho ha informat l’Institut Robert Koch de virologia que ha comunicat aquests canvis, després de publicar l’actualització d’aquesta llista, tasca que realitza juntament amb els ministeris d’Interior, Sanitat i Exteriors.

Així, aquestes cinc comunitats passen a ser considerades zones de risc, fet que suposa que els viatgers que tornin d’aquestes comunitats als seus països d’origen ja no hauran de fer la quarantena de deu dies. Tanmateix, continua sent obligatòria la presentació d’un test PCR negatiu o el certificat covid.

L’Institut Robert Koch ha donat per començada la quarta ona de la pandèmia a Alemanya, on la incidència acumulada en set dies se situa en 48,8 nous contagis amb coronavirus per cada 100.000 habitants, enfront dels 44,2, ahir i 30,1 de fa una setmana.

20/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris