Mallorca – Elx, amb 10 càmeres, a IB3

EPRTVIB informa

El partidàs de la setmana al grup Balear de la Segona Divisió B, entre el Mallorca i l’Elx (diumenge a les 12.00 h) serà el plat fort del diumenge esportiu a IB3 TV i a IB3 Ràdio.  Un dispositiu tècnic i humà especial amb 10 càmeres d’alta definició permetrà als aficionats no perdre cap detall d’un enfrontament que ha generat màxima expectació.  Des de les reaccions a les banquetes fins als fora de joc, tot a l’abast dels espectadors d’IB3.

A partir de les 11.30 h començarà la retransmissió des de Son Moix, amb narració de Xavi Bravo, comentaris de l’exjugador del Mallorca Raül Pareja, i peu de camp a càrrec d’Emma Calsina.

Al temps de descans repassarem els gols de la primera part dels partits Ontinyent – Atlètic Balears, Llagostera – Penya Esportiva i Formentera – Olot.

Pel que fa IB3 Ràdio, un diumenge més el programa Esports 3 acostarà l’apassionant jornada de la Segona B a tots els oients. Des de les 11.30 h i fins a les 14.30 h, el programa conduït per Joan Fortesa i amb l’anàlisi de Tolo Ramon seguirà en detall tots els partits dels equips illencs. El duel del Mallorca narrat per Toni Fuster i David Gui, l’Ontinyent – A. Balears amb Joan Gabriel Bauzá, el Llagostera – Penya esportiva amb Raul Medrano, i el Formentera – Olot amb Pablo Sierra.

MALLORCA B-EIVISSA- EN DIRECTE PER STREAMING

A més, l’oferta esportiva d’IB3 per a aquest cap de setmana permetrà dissabte, a partir de les 16.30 hores, seguir en directe per streaming el partit de la jornada de la tercera divisió balear. Partit que enfronta a Son Bibiloni el líder, el Mallorca B contra el segon classificat, l’Eivissa. El partit serà narrat per Josep Verger.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes: #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.